fredag den 25. september 2009

Spis med god samvittighed

Få en god madoplevelse og støt AIDS-Fondet. Det er konceptet, når der afholdes "Spis med hjertet" i Århus.
Idéen er simpel. En række lokale restauranter donerer én aftens indtjening til dette års valgte formål: AIDS-Fondet.
I Århus dette år er de medvirkende restauranter: Sidebar, Restaurant Mellemrum, Mo & Fro, Café, Gemmestedet, Svineriet, Restaurant ET og Norsminde Kro
"Vi har valgt forskellige restauranter, så der er noget for enhver smag og enhver prisklasse," forklarer Christopher Lombardi, ejer af Sidebar og idémand til projektet Spis med hjertet.
Idéen til Spis Med Hjertet blev nemlig startet i hjertet af Århus. I en sofa på Sidebar blev idéen udviklet mellem Christopher Lombardi, ejeren af Sidebar og International Socialrådgiver-studerende og bartender på stedet, Hannah Vittrup."Jeg fik ideen fra lignede projekter i USA, hvor jeg selv stammer fra. Her støtter man på den måde velgørenhed, og idéen er at få det samme til at fungere i Danmark. Konceptet er sådan set bare, at folk gør, som de plejer at gøre. De støtter et godt formål, men det koster intet ekstra for dem" understreger Christopher Lombardi.
Spis Med Hjertet har fået en stor håndsrækning, idet Borgmester Nicolai Wammen har sagt ja til at være organisationens første ambassadør.
På Sidebar vil alle, der spiser på restauranten denne aften også blive inviteret med til et lækkert afterparty på stedet.
Spis med hjertet, torsdag 8. oktober, fra kl. 18, Sidebar m.fl.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar